lørdag 7. august 2010

To nye kort!!

Det er sommer, ikke mye sol og heller ikke mye scrapping:), men to kort har det blitt. Et bursdags- og et bryllups kort. Bryllupskortet er en lite bok festet med Bind-it maskinen, den liker jeg bare bedre og bedre.
Dette er mitt første innlegg i bloggen etter at jeg valgte å forlate de herlige jentene inne i Scrappehuset, vil derfor benytte anledningen til å takke for meg og si hade bra til "Huset". Har vært supert å være en del av "Huset" den tiden jeg har vært med, men tiden og motivasjonen strakk ikke til. Nå skal jeg prøve å finne igjen scrappelysten, den tror jeg at jeg snart finner igjen:) Tusen takk til Vibeke, Linn, Torill og Hilde det har vært supert å bli kjent med dere, og lykke til til de nye jentene som har kommet inn. Scrappehuset kommer nok til å bli supert med alle dere dyktige scrapperne. Gleder meg til å følge dere fremover:)

2 kommentarer:

 1. Kjepeflott bryllupskort, og ja, den zutter/bind it all maskinen ser veldig kjekk ut.
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 2. Så hærlige kort!!! Digger bursdagskortet med all blingen!! KNALL!

  Tusen takk selv, for tiden i Huset! Det har vært kjekt å bli kjent med deg, og synd at du tok valget... men sånn er det noen ganger! Nå håper jeg å få se ditt navn på noen av våre utfordringer videre, da!
  klemmer fra Torill

  SvarSlett