mandag 28. september 2009

Jeg er nytt DT-medlem i Scrappehuset:)

Våre nye DT jenter!!! :)

Høsten er jo en tid for forandringer, og også her i Scrappehuset har det skjedd noen justeringer. 2 av våre DT jenter - Trine og Lene har flyttet ut fra Huset.
Vi takker for samarbeidet - og ønsker dere masse lykke til videre:)
Vi gleder oss til å se hva dere finner på fremover:)
Vi må bare si tusen tusen takk til alle dere som hadde lyst til å bo sammen med oss i Scrappehuset!! Så utrolig mange flotte søkere, vi er helt overveldet over den flotte responsen.

Men valget er nå tatt, og vi har funnet frem til 3 kreative, spennende og engasjerte mennesker!!
Og vi jentene i Scrappehuset gleder oss skikkelig til å jobbe sammen med dere alle:)


Her skal dere få hilse på våre nye DT medlemmer:


Jeg heter Torill Fossum Stamnes. Noen kjenner meg kanskje bedre som Screppa.
Jeg bor i Steinkjer sammen med min mann Einar, og Martin på 9 år og Sondre på 6 år.
Jeg er gift med verdens hærligste mann, Einar. Og vi har to flotte gutter. Martin på 9 og Sondre på 6. Jeg jobber som førskolelærer til daglig, på en avdeling for 0-3 årige barn!
Jeg tror jeg har holdt på med å klippe og lime hele mitt liv. Jeg har alltid pyntet og laget overskrifter i arbeidsbøker og skoledagbøker på skolen. Da jeg ble konfirmert fikk jeg mitt første kamera, og tok mine egne bilder. Disse limte jeg inn med "scraps" fra turer; billetter, servietter, bilder fra brosjyrer osv. Men jeg viste jo ingenting om at dette skulle utvikle seg til en lidenskap... De siste 4 årene har det virkelig tatt av. Plutselig fikk man kjøpt ulike ting til denne hobbyen i butikker, og hobbyen hadde fått et navn! Et eldorado hadde åpnet seg for meg og min verden!

En hobby har blitt til en livsstil! Jeg har scrappebrillene på, konstant på leting!
Jeg er en ”arkoman”, og får aldri nok ark!! Elsker også blomster, knapper, bånd og stæsj!!! Jeg digger å prøve ulike stiler innenfor scrappinga. Som regel starter jeg ganske clean&simple, men så tar det litt av på veien… Men vennene mine sier jeg er ganske ”shabby” i scrappestil! Jeg driver også med Art Journaling – og det er veldig freestyle! – og ikke minst terapi!

I 2007/2008 var jeg så heldig å få bli med som designer i bladet "Ett Trykk". Dette åpnet en ny verden for meg, og har hatt stor betydning for meg og min utvikling som scrapper. Nå har jeg startet min egen virksomhet, ”Screppa”, hvor jeg holder kurs og treff for andre papirglade damer. Dette er utrolig arti, og det gir meg masse tilbake! Jeg er også designer for Ljuva Änglar.

Som ny beboer i ”huset” håper jeg forhåpentligvis å inspirere andre til å scrappe masse!! Dette er jo en hobby som er så UTROLIG morsom! Og det er alltid plass for flere scrappere!!!


Hei, jeg heter Hanna Strand, men de fleste innen scrappemiljøet kjenner meg nok best som "hannapanna". Jeg er 29 år gammel, gift, mamma til lille Amanda på 2 år og bosatt i Ålesund.

Jeg startet med scrapping like etter at Amanda ble født, det startet som en liten hobby, som bare har vokst og vokst, og nå er jeg helt avhengig:)


Jeg har likt veldig godt å scrappe vintage/romantiske LOer den siste tiden, akkurat for øyeblikket syns jeg cluster stilen er fantastisk, men kan ikke si at jeg scrapper i en spesiell stil, for jeg lilker også godt farger og knæsje LOer, det som kanskje går igjen er at jeg generelt sett er veldig glad i "stæsj", veldig mye "stæsj".


Jeg gleder meg stort til å starte i DT til Scrappehuset og til å se alle de fantastiske LOene dere der ute tryller frem.Mitt navn er Linn Kristine og jeg har faktisk fylt 31 år. For tiden bor jeg på Frøya, som er en liten øy på Trøndelagskysten. Her har jeg og samboeren kjøpt oss et gammelt småbruk hvor vi bor sammen med våre 2 døtre - Ronja på 4 år, og Vilja på 5 måneder. Jeg er sykepleier i hjemmesykepleien, men har mammaperm frem til neste vår.

Jeg har alltid stappet albumene mine full av klistremerker, servietter, billetter, godispapir og andre skatter jeg har funnet i skuffer og skap. Høsten 2004 fant ut at denne ”pyntingen” hadde et navn. Jeg husker den kvelden så godt, kvelden da brikkene falt på plass. Jeg var på besøk til en venninne og hun introduserte meg for sitt scrapp og et scrappeforum på nettet. Og jeg er sikker på at jeg satt med hakeslepp i timesvis. De solgte jo skatter på internett!!! Folk hadde visst om dette i årevis allerede – uten å fortelle det til meg!!! Jeg var manisk. Den natta ble det ikke noe søvn, jeg surfet i timesvis og bestilte min første scrappepakke fra amerika. Jeg begynte så smått, men like etter ble jeg gravid og synes at scrappeutstyret stinket. Bokstavelig talt. Jeg synes det luktet vondt av det jeg hadde, selv om ingen andre gjorde det. Jeg solgte det meste og la scrappingen på hylla 1 år. Da jeg ble mamma høsten 05 var det gjort. Hele natta kunne jeg sitte å forevige minner. Jeg satt i hver en ledig stund. Jeg var hekta.

Senere har det gått opp og ned. Merker at jeg på sommers tid scrapper mindre enn resten av året, men jeg elsker scrapping. For meg har det blitt en livsstil. Etter at jeg ble scrapper begynte jeg å ta mye bedre bilder, ble flinkere til å dokumenter hendelser i ungenes liv, osv. Jeg finner inspirasjon i det meste: Blogger, forum, blader, andre scrappere jeg møter på treff, baderomsveggen, reklamer på tv, i søvne, på medisinrommet på jobben. Uansett hvor jeg er og hva jeg gjør så kan jeg plutselig ”se” en skisse, eller en ting som hadde passet på en LO, eller 2 farger som passer innmari godt sammen, …helt håpløs. ;)

Jeg har ingen stil. Jeg liker å prøve nye ting, og eksperimenter gjerne. Er veldig opptatt av å ikke havne i et bestemt spor, men å kunne variere. Når man blar seg gjennom albumene mine så finner man alt fra vintage til freestyle. Jeg scrapper hovedsakelig 12x12 sider, men har og prøvd meg på andre variasjoner. Jeg scrapper album til jentene mine, og har prøvd meg litt på BOM (boken om meg). Det blir nok det jeg i hovedsak kommer til å fortsette med, da bildebunken bare hoper seg opp. Ellers så liker jeg å scrappe gaver, som vinflasker, esker, sjokolade, etc.

Dette får være nok om meg. ;D
Jeg må benytte anledningen til å takke for at jeg ble plukket ut som nytt DT-medlem, det er en ære. Dette gleder jeg meg veldig til – spennende tider fremover. :D


Torill, Hanna og Linn Kristine:
Velkommen til Scrappehuset!!


Både vi andre DT jentene, og alle våre lesere gleder oss til å se hva dere kommer til å finne på av kreative krumspring.

9 kommentarer:

 1. Så gøy at du vil være sammen med oss i Scrappehuset Hanna!! Jeg gleder meg til å jobbe sammen med deg:)

  SvarSlett
 2. Hanna, Congratulations!
  I had never seen your blog before - I'm glad I found it. Your work is lovely and Amanda is just precious (and lucky!).
  Hugs,
  Nora

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å bli bedre kjent!!!
  Og grattis til deg også!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med ny "jobb". Det er jo kjempespennende og lærerikt å være med i et DT Team. Gleder meg til å se hva dere finner på utover høsten. :)

  SvarSlett
 5. GRATULERER! Det skal bli spennende fremover! ;)

  SvarSlett
 6. SÅ moro! Gratulerer som medlem av DT til Scrappehuset! Liker godt stilen din, så det blir moro å se hva du inspirerer med der! :)

  SvarSlett
 7. Award til deg i bloggen min:)

  SvarSlett